top of page
  • Obrázek autorapLanas

Aleš Bleha: Porazíme elity ve Věku Vodnáře?

Někdo by řekl děsivé, někdo paranoidní, jiný zase konspirační, psychotické. Najdou se však i tací, kteří řeknou: "ač hořké, tak pravdivé a vyvážené" já osobně jsem směsicí všech těch, kteří by to mohli říkat :) Inu, posuďte sami - současné, minulé i budoucí dění očima Aleše Blehy: Žijeme v úžasné době. Z jedné strany tolik zážitků, zkušeností, proměn, revolucí, zvratů, změn a nových poznání, tak mnoho všeho, co aktuálně prožíváme. Ze strany duchovní ukončení 25 920 let trvajícího galaktického cyklu a začátek nového, přechod do Věku Vodnáře, vzestup a probouzení lidstva do reality 5D... A všechno tak rychle. Super! Děkuju za to! Konečně má život říz, šťávu a spád. Neuvěřitelně mě to baví! To každopádně!

Je tu ovšem jeden háček. Qui Bono? Komu to slouží? Tohle všechno přece není jen tak… Zvlášť, když některé kousky různých událostí do sebe tak jaksi zapadají, jakoby byly připravené a někým řízené. Především, o některých skutečnostech se píše ve skrytu už dlouhá desetiletí, dlouho tomu nikdo nechtěl věřit – a dnes je to denní realita. Mluví se o elitách, illuminátech, uzavřené skupině několika vládnoucích rodin. Mluví se o plánu Nového Světového Řádu a jeho realizaci v praxi. O Bildebergu, Římském klubu, Trilaterální komisi, různých řádech jako Skull & Bones, Bohemia Groove… Mluví se o mnoha věcech. A hodně věcí se ohledně tohohle tématu potvrzuje jako pravdivé. Víc a víc.

Krok za krok se situace prostě vyvíjí směrem k celosvětové vládě elit, ovládajících skrze banky a korporace celou planetu, všechny lidi, majetky, průmysl, suroviny, komodity a samozřejmě finance. Věřím, že i naprostý laik už tohle nemůže alespoň zpochybnit, když už tomu nevěří.

Zároveň, je stejně tak jasné, že plán se elitám plně daří realizovat a lidi jsou ve většině slepí, hluší, poddajní. Však taky elity to celé plánují několik století, vydali neskutečně mnoho sil, peněz a energie, aby z lidí udělali bezmocné otroky s čipem ve zcela vymytém mozku. A davy nadšeně jásají, ještě na ty čipy stojí fronty…

Ani já jsem to nebral zas tak vážně. Říkal jsem si, něco na tom asi bude, ale… Nepřehánět, selský rozum je zapotřebí.

Je začátek února 2014. Poslední roky uběhly jako voda, informace a nové zkušenosti se jen hrnuly, život šel cestou necestou. Mnohého poznání dostalo se mi i mnohých ran. Děkuju za to vše!

Nabývám pocitu, že plán elit na převzetí celosvětové vlády byl aktivován a to s takovou sebejistotou, že jen slepý to nevidí. Natolik je jedno za druhým zřetelně poznatelné a viditelné. Jasně a čím dál jasněji. A heleďme, čím dál zbrkleji?

Začínají moc tlačit na pilu a dělat chyby. Vysvětlení může být povícero. Může to být chyba proto, že ta chyba je součástí plánu a jen se jako chyba může jevit – máme si myslet, že je to chyba. Může to být taky jen souhra náhod a mě už regulárně hrabe.

Anebo to může třeba být tak, že se elity začaly nečekaně něčeho obávat, něco narušilo jejich plán a tak začali spěchat – a dělat některé chyby, kterými se nečekaně a nechtěně prozrazují. Může totiž být pravdou i ta teorie, která říká, že po roce 2012 dojde k transformaci energií Země a změny vnímání lidstva, takzvaný přechod do 5D. Že by skutečně strach? Strach z toho, že po staletích práce se nakonec jejich cíl rozplyne na prach pro nějaké změny kosmických sil? Že to nestihnou včas všechny si podřídit, očipovat, mentálně a fyzicky ovládnout? Že vstup do nového Věku elity odhodí na smetiště dějin, stejně jako faraóny? Že se lidstvo probudí a elity svrhne? A co když opravdu ano – opravdu je něco vystrašilo a to natolik, že začali horečně a zbrkle realizovat urychlený plán převzetí světové nadvlády, to jejich NWO?

Tím, že píšu o chybách, které jsou nyní zřetelné, mám na mysli třeba: Někdy před deseti lety jsem prvě zaregistroval zmínky o chemtrails. Vzpomínám, jak se psalo že cílem je oslabení imunity světové populace, razantní nárůst rakoviny, smrtelných infekcí a nemocí, intoxikace prostředí, vody a potravin. Navazovalo to na dokumenty Římského klubu ohledně radikální redukce populace – nejčastěji se psalo, že chtějí počet obyvatel Země zredukovat na asi 1 miliardu, tedy 6 miliard lidí zabít. A mnoho další cílů, které chemtrails měly způsobit nebo toho měly být součástí.

Podobně se mluvilo o povinném očipování dětí hned při narození, o pokynu zlikvidovat možnost platit pěnězi a převodem všech plateb pouze na bezhotovostní, o likvidaci všech, kdo nabízejí jiné možnosti léčby než pharmakom, kdo by - nedej bože - chtěli vést lidi ke zdravému, plnému a svobodnému životu ve zdraví, lásce, duchovním rozvoji a harmonii. Mluvilo se o rozpadu rodiny a atomizaci společnosti s cílem zničit sociální vazby mezi lidmi. Mluvilo se o nové velké světové válce, o přípravě vlny revolucí na mnoha místech světa, hodně se toho napovídalo ohledně zavedení kontroly a pozvolném totálním uzamčením internetu… Hodně se diskutovalo o systémech jako HAARP, schopných vyvolat obří zemětřesení, tsunami, sucho, prudké deště, prostě přírodní katastrofy netušených rozměrů.

Ostatně, někdy v polovině roku 2010 jsem napsal třeba tento článek: Největší chyba mocných bylo povolení internetu.

A nejsem sám, kdo si to dobře pamatuje v době, kdy to byly jen šílené paranoidní teorie.

Za poslední roky výrazně přibylo myslících lidí, kteří se začínají vymaňovat z mainstreamového vymývání mozků a manipulace. Už to nezní tak úplně bláznivě, když se o takových věcech veřejně mluví. A čím dál častěji se mnozí zajímají – o důkazy. Chtějí vidět něco, co může tyto všemi oficiálními zdroji tvrdě popírané skutečnosti ověřit, potvrdit, ukázat na příkladech. Ono těch skutečně prokazatelých důkazů totiž výrazně přibývá. A není to jen o 11. září…

Tak například dnes, první únorové pondělí je hlavní téma světových news, kde palcové titulky hlásají: WHO: Černý scénář! Nemocných rakovinou rapidně přibude! A v chudších zemích už nebudou mít ani na léčbu! Ejhle… Ale jaký je důvod? Copak rakovina se přenáší vzduchem? O tom média taktně mlčí, ale jistě brzy nějaký “odborník” veřejnosti vše dokonale vysvětlí. Srovnejte si info o chemtrails a jejich úkolu, účinku na populaci z doby před několika lety a těmito zprávami z WHO. Podobných zpráv o prudkém nárůstu smrtelných nemocí posledních týdnech se roztrhl pytel. Jednou jde o HIV, podruhé o rakovinu, potřetí o nějakou divnou chřipku, jindy o zmutovanou E.Coli, pak zas o nějaké další fajné jobovky ze seriálu Pharmakom.

Dovolím si fantazii: před dejme tomu deseti lety začaly elity pomocí chemtrails, toxinů a additiv v potravinách a vodě infikovat celosvětovou populaci silným rakovinotvorným prvkem – diobrometanem (samozřejmě nejen tímto…). Dejme tomu, že vývoj rakoviny může trvat právě těch deset až dvacet let. Dnes tedy, po cca deseti letech, vypustili vyrovnou zprávu o černém scenario a obrovském nárůstu rakoviny, ihned vzápětí doplněném o informaci, že si za to mohou lidi sami, protože se nenechají dostatečně včas vyšetřit a přijdou na rakovinu pozdě. Taky o tom, že už brzy nebude možné jen tak platit za všechny nemocné, protože stát už na tolik nemocných nemá peníze. Je to informace dne, milionkrát omílaná všemi mainstremovými médii a v následujících dnech do detailu rozebranou v desítkách odborných i laických diskuzí. Co udělá bězný ovčan? Jasně, co nejdřív za doktorem na testy, co kdyby. Chemtrails splnily svůj účel – už první vlna testů v populaci prokáže, že rakovinu má v sobě mnohem, mnohem víc lidí, než to vypadalo. Vypukne mánie, spustí lavina hysterie. A v té chvíli přijde pharmakom s revolučním lékem, který rakovinu vyléčí. Bude drahý, ale účinný. Kdo si bude moci zaplatit, rakovinu vyléčí. Kdo nebude mít…

V mezičase se objeví nějaká extra novinka, jako třeba ta o očipování dětí rovnou při narození v celé EU od května 2014, čipem sledovaným satelitem s přesností 5 metrů. A že tento čip může libovolně měnit či utvářet myšlenky, chování a reakce. Po celý život… A kdo čip nebude chtít mít, tak…

Díky Edwardu Snowdenovi najednou víme s jistotou, že nás všechny a všechno odposlouchávají. Že odposlouchali i Merkelovou. Tvrdé snahy o uzamčení internetu a jeho přísnou kontrolu jsou už naprosto evidentní. Je jen otázkou času, kdy bude internet zablokován a plně kontrolován – pokud už tomu tak není teď a my o tom jen ještě nevíme. A Google nedávno koupil výrobce domácích termostatů – takže už i v ložnici nás budou sledovat?

Vlna revolucí v arabském světě od Egypta přes Lýbii po Sýrii je už plně evidentně a prokazatelně řízená tajnými službami USA a Saudské Arábie, Izraele, Británie, Francie... Pnutí na Korejském poloostrově, divoké a prudké nepokoje ve střední Africe, podivná onemocnění Fidela Castra a úmrtí Hugo Cháveze… Nástup cara Putina, nástup nové čínské císařské dynastie, japonský návrat mezi militarizované imperiální mocnosti… O aktuálním dění na Ukrajině a jeho pozadí snad už psát ani nemusím, že ne… Začíná pozvolna další světová válka? S cílem uvržení světa do naprostého chaosu, převzetí světové vlády a následné globální genocidy a vyhlazení většiny populace, přesně podle plánů Římského klubu a skupiny Bildelberg?

Finanční pyramida se už dávno zhroutila a dluhy přesáhly už dávno splatitelnou úroveň. Už i USA jsou oficiálně na hranici státního bankrotu a hodnota peněz se začíná rovnat nule… Majetek 1% nejbohatších lidí je větší, než majetek 85% těch chudších. O tom se minulý týden psalo úplně všude v mainstreamových médiích jako o nějakém obrovském překvapení, jako o senzačním objevu… Všichni víme, že v co nejkratší době zmizí peníze v hotovosti úplně. Není tajemstvím, že současný finanční systém je neudržitelný a že není otázkou zda se zhroutí, nebo zda to přežije. Otázkou už nyní je pouze kdy a jak se zhroutí. A komu bude veškerý majetek patřit potom, co to žuchne.

Počasí, katastrofy a změny klimatu? Tady je asi nejzřejmější, že něco nehraje jak má. Tolik “největších” pohrom jako poslední dobou jistě není jen tak samo od sebe, stejně jako počasí, které si už vysloveně tropí žerty. Letos je ale u nás super zima, ne?

Mnoho jiných a velmi podobných záležitostí dnes vynechávám, to bychom si mohli založit telefonní seznam. Armádu, genetiku, Mosanto, technologie či energetické zdroje necháme na jindy.

To všechno, to už nejsou jen nějaké indicie o čemsi obskurním a hypotetickém. Informace posledních týdnů a měsíců jsou jasným znamením, že plány elit na převzetí světové moci a vyhlášení Nového Světového Řádu už nejsou plány, ale realizovaným projektem. A to tak, že se nám už prostě tlemí do ksichtu, protože jsou zcela a naprosto přesvědčeni, že už nemáme nikdo šanci jim v tom jakkoliv zabránit.

Zcela stejně tyto informace vypovídají, že něco není v pořádku, že se plán snaží zrychlit. Znamená to, že si elity v Novém Věku Vodnáře uvědomily, že jejich čas skončil a tudíž se snaží z posledních sil udržet si moc za jakkoukoliv cenu a zlomit sílu nových kosmických energií? Anebo se jim někde do jejich projektu naboural někdo jiný, mocnější? Může být pravdou, že elity jsou v přímém spojení s vůdčími elitami mimozemské civilizace, která už tisíciletí skutečně vlastní a ovládá planetu Zemi – a těm se jejich plány prostě nelíbí? Či naopak, je možné, že se elity začaly obávat nástupu internetem vzdělané mladé generace, která odhalí jejich plány a postaví se proti nim a svrhne je?

Jaký může být důvod současného urychlení průsaku těchto informací a naprosto průkazné manipulace lidí skrze média? Vždyť už přece i slepý a hluchý musí tohle vidět, jak s námi už zcela otevřeně hrají jako kočka s myší. Jakoby už jim bylo jedno, že někdo jejich plány odtajní. Jako by už jim bylo všechno jedno, protože už stejně je vše udělané, hotové, připravené. Možná nám to už jen oznamují…

Je totiž skutečně možné, že naprostá většina světové populace je už dávno sledovaná, infikovaná nějakým virem nebo rakovinou a čeká se už jen buď na projevení nemoci, nebo na něco, co tu nemoc globálně aktivuje a díky tomu vymře třeba 70 - 80% světové populace za pár let. Očipování je na zkoušku připraveno u dětí, v dohledné době přijde nějaká situace, která donutí přijmout čipy i všem dospělým. Těm, co to přežijou – možná to je připraveno tak, že přijetí čipu bude zásadní podmínkou pro všechny přeživší. Aby se o epidemii rakoviny a dalších nemocí tolik nemluvilo, na pozadí se rozjede pořádná světová válka s neskutečným počtem obětí a neuvěřitelnou devastací všude kolem. Nějak souběžně s tímhle jednou ráno přijdete k bankomatu si vybrat peníze a zjistíte, že už žádné peníze nejsou a vase karta je zablokovaná, protože… Je dost možné, že hlavním důvodem současného předlužení většiny států světa je jen a pouze to, aby všechny státy spadly do bankrotu, chaosu a rozkladu. To proto, aby se mohl někde objevit Spasitel a nabídnout zázračnou pomoc v podobě přijetí Nového Světového Řádu a Světové vlády… Možná…

A víte co?

Je dobré si tohle všechno uvědomit a začít podle toho jednat.

Začít se starat jen sám o sebe, zajistit sám sebe a to ve spolupráci s lidmi ve svém nejbližsím okolí, přáteli, rodinou. Připravit se na svět, kde kolem nás zničeho nic šlehají plameny války, řízené a připravené jako součást plánu. Na svět, kdy lidé umírají po miliónech na rakovinu, viry, retroviry, nemoce. Na svět, kdy je zakázané úplně všechno a úplně všechno je řízené a kontrolované, očipované. Na svět, kdy banky a korporace převezmou všechnu výrobu na světě a Světová vláda převezme moc nade všemi a vším. Připravit se na svět, kdy všichni budou otroci s životem naprogramovaným podle výrobních potřeb.

Připravit se na svět, ve kterém pokud budu chtět zůstat svobodnou, nezotročenou a neočipovanou bytostí budu nucet projevit mnoho vytrvalosti, zkušeností, odhodlání, sil a soběstačnosti. Na svět, kde ti ještě svobodní žijí ve vyhnanství mimo dosah NWO a jejich četníků. Na periférii, ve skrytu, mimo centrální sídla moci a civilizace - ano ve vyhnanství.

Ano?

NE!

Věřím, že elity jsou k smrti vyděšené vývojem posledních pár měsíců po 21.12.2012 a nástupu energií nového galaktického cyklu. Věřím, že elitáři panikaří - naplnění a pohlcení STRACHEM, že jim sám vesmír a jeho síla zabrání v jejich šíleném plánu zotročení celkého lidstva.

Nový věk je tady. Lidé se probouzejí po statisících, získávají odvahu a sílu, uvědomují si to celé a nenechají si to líbit. Věřím, že tohle je důvod oněch zmiňovaných chyb ze strany elit. A jejich strachu.

A vidím, jak se lidstvo probouzí jako celek. Vidím přechod do nové dimenze, do onoho 5D.

A vím, že mohu jediné.

ZAČÍT SÁM U SEBE. Naučit se mít rád sám sebe, harmonizovat celé své Já a otevřít se všemu, co přichází.

Přestat chtít, co nemám. Radovat se ze všeho, co mám. Žít svůj život naplno. Jíst životadárnou potravu. Cvičit své schopnosti. Přestat být závislý na korporacích. Začít žít vědomě a uvědoměle. Naučit se skromnosti, pracovitosti a trpělivosti. Ustát pohled na v bolestech se hroutící okolní svět a zhroucení starého systému bez lítosti a slz. Být připraven k boji za lepší svět, bude-li zapotřebí bojovat.

Rodí se Nový Svět. Vědomí lidstva se posouvá do 5D a vibruje čím dál jemněji.

Je úžasné být u toho!

Koneckonců, je to docela sranda to sledovat…

Aleš Bleha, únor 2014

49 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page