top of page
  • Obrázek autorapLanas

Nebojme se sluníčka: Chemické opalovací krémy nám škodí


Na webu protiproud.parlamentnilisty.cz se nachází povedený článek na téma opalovací krémy, který stojí za pozornost. Níže se nachází pár výtahů z článku. Celý článek k dispozici zde.

"Toto je temné tajemství opalovacích prostředků: čím více tyto „ochranné“ prostředky používáte, tím spíše si způsobíte rakovinu - a tím více peněz vydělají rakovinová centra, až vás budou „léčit“ ještě nebezpečnějšími chemikáliemi, totiž chemoterapií."

"Konvenční medicína zcela ignoruje vliv výživy na zdraví a soustřeďuje se výhradně na jeden prvek - ochranný faktor v opalovacím krému. Tento jednostranný přístup k celé problematice je zjednodušený pravděpodobně záměrně. Medicínský a chemický průmysl samozřejmě nechce, aby si lidé uvědomili, že se mohou doslova "projíst" ke zdraví."

Shrnutí:

Mějte prostě oči otevřené. Opalovací prostředky s takzvaným ochranným faktorem jsou minové pole lží, podvodů a dezinformací, jehož smyslem je udržet vás v nevědomosti, pokud jde o slunění a o zdravotní rizika spojená s aplikací karcinogenních chemických sloučenin na kůži. Shrneme-li to: Používejte výhradně přírodní opalovací krémy (pokud je to vůbec třeba) a snažte se vyrobit si pěkné zdravé opálení. Zařaďte přitom do své stravy co nejvíce potravin obsahujících živiny a antioxidanty. Pijte denně čerstvé ovocné a zeleninové šťávy, které jsou nabity skutečnými živinami. Udělejte si čas na pravidelný pobyt na slunci a vytvořte si zdravé opálení, s nímž už nebudete potřebovat vůbec žádné ochranné faktory. Navzdory lžím, které jsou nám vtloukány do hlavy, je zdravé opálení totiž známkou, že si vaše tělo vytváří potřebnou hladinu absolutně nezbytného vitaminu D.

2 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

©2018 by Za-SVETlem. Proudly created with Wix.com

bottom of page