top of page
  • Obrázek autorapLanas

Gary Jules: Bláznivý svět


Tento svět mě chvílemi skutečně přijde bláznivý a Pan Jules to ve své písni dokázal hezky vyjádřit. Píseň je mj. z filmu Donie Darko, který mě ve své době také hodně oslovil. Níže ještě přikládám text písně:

Všude kolem mě jsou známé tváře Zpustošená místa, strhané tváře Brzy ráno začínají svůj denní závod Jdou bez cíle, jdou bez cíle Sklenice se plní jejich slzami bez výrazů, bez výrazů Schovej mi hlavu, chci utopit můj zármutek žádný zítřek, žádný zítřek.

A mně to připadá trochu směšné Připadá mi to trochu smutné Sny, ve kterých umírám jsou nejlepší, které se mi kdy zdály Je příliš těžké ti to říct, Je příliž těžké to přijmout když se lidé ocitají v bludných kruzích je to velmi, velmi šílený svět šílený svět

Děti čekají na den, kdy se budou cítit dobře Šťastné narozeniny, šťastné narozeniny A já se cítil tak, jak by každé dítě mělo sedět a poslouchat, sedět a poslouchat Do školy jsem šel velmi nervózní nikdo mě neznal, nikdo mě neznal Pane učiteli, řekněte mi, co se mám naučit a on se díval skrze mě, skrze mě.

A mně to připadá trochu směšné Připadá mi to trochu smutné Sny, ve kterých umírám jsou nejlepší, které se mi kdy zdály Je příliš těžké ti to říct, Je příliž těžké to přijmoutkdyž se lidé ocitají v bludných kruzích je to velmi, velmi šílený svět šílený svět Tvůj svět se zvětšuje Šílený svět

4 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page